Home | Blockchain

100% betrouwbaar en veilig!


Voor ValidSign en eWaarmerk maken we gebruik van Blockchain­technologie.

Dit doen we bovenal vanwege de betrouwbaarheid die de Blockchain biedt.

De geregistreerde digitale handtekeningen en waarmerken zijn onveranderbaar

en tot in lengte van dagen onafhankelijk verifieerbaar.

Blockchain


Zowel eOndertekening als eWaarmerk maken gebruik van Blockchaintechnologie. Van deze technologie wordt vaak gezegd dat deze de potentie heeft om onze samenleving in korte tijd net zo te veranderen als het Internet en Social Media dat hebben gedaan.

Verderop deze pagina is een korte video weergegeven met uitleg over Blockchaintechnologie. Daarnaast is op het Internet een schat informatie te vinden. Op deze pagina vindt u de meest relevante informatie voor eOndertekening en eWaarmerk.

Waarom maken wij gebruik van Blockchaintechnologie?

Wij maken gebruik van de Blockchain, omdat het daarmee mogelijk is om gegevens 100% veilig en betrouwbaar op te slaan en met elkaar uitwisselen. Onze elektronische handtekening en het eWaarmerk zijn niet aan te passen en onafhankelijk verifieerbaar door iedereen die toegang heeft zonder tussenkomst van derden.

De eSpecialisten hebben eOndertekening en eWaarmerk samen met technologiepartner Sphereon ontwikkeld. Samen bieden we eenvoudig te gebruiken Blockchainoplossingen gericht op de documentgeoriënteerde wereld van vandaag.
eOndertekening en eWaarmerk draaien op alle soorten Blockchainnetwerken. De originele informatie (documenten, dossiers, processen, berichten) blijven in de definitieve vorm binnen uw organisatie en bij degenen met wie u het gedeeld heeft. De eOndertekening en het eWaarmerk worden permanent veilig versleuteld opgeslagen in de Blockchain.

Zowel het eWaarmerk als de eOndertekening zijn nooit op zichzelf tot de inhoud van het oorspronkelijke bron te herleiden. Er is dan ook in geen enkel geval sprake van risico's op het gebied van beveiliging en/of privacy. Iedereen die beschikt over de broninformatie kan op ieder moment en op iedere plek de authenticiteit, integriteit en samenhang valideren met behulp van het unieke eWaarmerk.