Starten met eWaarmerk

Digitale informatie en documentatie geautomatiseerd waarmerken, zodat alle partijen ervan verzekerd zijn dat de informatie tot in lengte van dagen authentiek, integer en 100% gelijk is aan het origineel. De belangrijkste stap op weg naar digitale duurzaamheid!

We stemmen de implementatie van eWaarmerk volledig af op uw situatie, wensen en behoeften. We maken daarbij grotendeels gebruik van uw bestaande omgeving. De ervaring leert dat de invoering van eWaarmerk heel eenvoudig is, geen grote impact heeft op uw organisatie en in korte tijd gedaan kan worden. Dit zorgt altijd voor een interessante business case!

Proof of concept in 4 dagen

Om u laagdrempelig en voordelig kennis te laten maken met eWaarmerk en Blockchaintechnologie bieden we u een volledige eWaarmerk proof of concept aan in 4 dagen. Deze proof of concept staat ook op de Pilotstarter van de VNG en kost u slechts 6.000 Euro! Hieronder een samenvatting:

  • Dag 1 : Bepalen welke informatie voorzien gaat worden van eWaarmerk. eWaarmerk wordt uitgelegd en hoe per objecttype eWaarmerk het beste gebruikt kan worden. Per object wordt het proces van totstandkoming tot het verkrijgen van juridische bewijskracht in beeld gebracht.
  • Dag 2: We gaan kleine hoeveelheden objecten voorzien van eWaarmerk en we voeren testen uit bij het wijzigen van objecten en het verifiëren daarvan. Daarna testen we dossiers in samenhang.
  • Dag 3: We starten met het testen van een grote hoeveelheid aan objecten (rond de 1.000 stuks). We inventariseren of eWaarmerk zelfstandig gebruikt blijft worden in het vervolg of dat er koppelingen gelegd moeten worden met derde systemen en wat dit betekent qua doorlooptijd voor productie.
  • Dag 4. Gebruiken we voor een eventuele uitloop en presentatie(s) intern.

Een afspraak maken of direct aan de slag?

Als u meer informatie wilt of direct aan de slag wilt met eWaarmerk in uw organisatie dan kunt u onderstaand formulier invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!