Tevreden klanten


Meerdere klanten zijn al live met ValidSign en eWaarmerk. Zij werken 100% betrouwbaar en volledig digitaal door informatie digitaal te ondertekenen en te waarmerken.

Bent u de volgende?

Home | Klanten

28 januari 2019

Gemeente Nederweert voert eWaarmerk in.
ewaarmerk RGB horizontaal

De gemeente Nederweert heeft in 2018 een uitgebreide pilot gedaan met de inzet van eWaarmerk. Daarbij is een koppeling gerealiseerd tussen het zaaksysteem van Decos Join en eWaarmerk.

24 januari 2019

Commissie Bodemdaling aan de slag met eWaarmerk!
Banner Commissie Bodemdaling

De Commissie Bodemdaling wil haar documenten en dossiers op zodanige wijze vastleggen dat de definitieve inhoud, vorm, structuur en samenhang onomstotelijk vaststaan en dat dit voor alle belanghebbenden eenvoudig te verifiëren is. Na afstemming met de provinciaal archivaris heeft de Commissie geoordeeld dat het opslaan van documenten in PDF/a formaat niet volstaat.

24 januari 2019

Gemeente Hengelo live!
ewaarmerk RGB horizontaal

Maandag 29 oktober 2018 is Gemeente Hengelo (Overijssel) live gegaan met de Blockchain oplossing eWaarmerk! Hengelo eWaarmerkt haar Raadsbesluiten, zodat iedereen kan controleren of de informatie daadwerkelijk afkomstig is van de gemeente en de inhoud conform het origineel en niet aangepast is. In de nabije toekomst wil de Gemeente Hengelo alle zaken en documenten van burgers en bedrijven ontsluiten via MijnHengelo.