Koppelingen en partners


Zowel ValidSign als eWaarmerk zijn zelfstandig in te zetten binnen uw organisatie. De toepassing wordt nog krachtiger als u kunt koppelen met uw zaaksysteem en/of uw taakspecifieke applicaties. We hebben al meerdere koppelingen gerealiseerd. Als de koppeling met uw systeem er nog niet is kan deze in de meeste gevallen eenvoudig en snel gerealiseerd worden. Staat uw leverancier er nog niet bij? Neem dan contact met ons op zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de benodigde koppelingen gerealiseerd worden.

Home | Koppelingen

 

Decos

Al meer dan 30 jaar werkt Decos aan aan digitalisering. Met slimme technologie maken zij je werk leuker en efficiënter en je buurt leefbaarder.Decos JOIN helpt je met digitaal werken, zodat alles op kantoor efficiënter en makkelijker gaat. JOIN is koploper binnen de markt van zaaksystemen en document management.

  Decos Join klein5  


Vanuit het zaaksysteem Join zijn er koppelingen beschikbaar met ValidSign en eWaarmerk. Deze worden onder meer ingezet bij de Gemeente Nederweert en Medemblik.


 ilionix

Ilionx ondersteunt het zaakgericht werken met het zaaksysteem Onegov. Dit is volledig gebouwd binnen Microsoft Dynamics 365 en Office 365 en beschikt daardoor automatisch wereldwijd over het meest gebruikte cloudplatform om samen te werken; zowel binnen de traditionele grenzen van organisaties, als ook daarbuiten. 

  Logo Onegov vierkant3  


Voor de Gemeente Hengelo is een koppeling tussen het Onegov zaaksysteem eWaarmerk gerealiseerd. Deze koppeling is uiteraard ook inzetbaar voor alle andere klanten met het zaaksysteem Onegov. 

Klik hier voor de casestudy


 Exxellence

Met het Exxellence ZaakSysteem wordt zaakgericht werken optimaal ondersteund. Het ZaakSysteem kan in worden gezet als totaaloplossing, is op maat te maken en kan eveneens aan worden gesloten op bestaande oplossingen van externe partijen. 

  Exxellence logo  


Meerdere gemeenten waaronder Tilburg en Schiedam gaan aan de slag met ValidSign en eWaarmerk via een standaardkoppeling met het Exxellence Zaaksysteem. Deze koppeling is medio 2019 beschikbaar voor iedere gemeente die werkt met het Exxellence Zaaksysteem.

BCT

BCT stelt organisaties in staat om zaakgericht te werken, bedrijfsprocessen te digitaliseren en dienstverlening naar een hoger niveau te tillen middels het Liber Behandelaarportaal. BCT biedt een sleutelklaar zaaksysteem waarbij ze inspelen op diverse functionaliteiten.

  bct logo def  


Zaakgericht werken verbetert de dienstverlening, de efficiency van werken, de toegankelijkheid van informatie en zorgt ook voor kostenbesparing. Met BCT’s zaaksysteem kan de zaakbehandelaar volledig zelfredzaam opereren doordat hij of zij de juiste handvatten bevat om zaken op een effectieve en waterdichte methode te starten, te behandelen en te monitoren. Zo kan er binnen het Liber Behandelaarportaal een zaak worden afgehandeld door middel van een gebruiksvriendelijke wizard en kan men meerdere acties gelijktijdig uitvoeren.