Koppelingen en partners

eWaarmerk is zelfstandig in te zetten binnen uw organisatie. De toepassing wordt nog krachtiger als u kunt koppelen met uw zaaksysteem en/of uw taakspecifieke applicaties. We hebben al meerdere koppelingen gerealiseerd. Als de koppeling met uw systeem er nog niet is kan deze in de meeste gevallen eenvoudig en snel gerealiseerd worden. 

Staat uw leverancier er nog niet bij? Neem dan contact met ons op zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de benodigde koppelingen gerealiseerd worden.

Home | Koppelingen

 

Decos

Al meer dan 30 jaar werkt Decos aan aan digitalisering. Met slimme technologie maken zij je werk leuker en efficiënter en je buurt leefbaarder. Decos JOIN helpt je met digitaal werken, zodat alles op kantoor efficiënter en makkelijker gaat. JOIN is koploper binnen de markt van zaaksystemen en document management.

Vanuit het zaaksysteem Join zijn er koppelingen beschikbaar met ValidSign en eWaarmerk. Deze worden onder meer ingezet bij de Gemeente Nederweert en Medemblik

Decos Join klein7

 


 

 

 ilionx

Ilionx ondersteunt het zaakgericht werken met het zaaksysteem Onegov. Dit is volledig gebouwd binnen Microsoft Dynamics 365 en Office 365 en beschikt daardoor automatisch wereldwijd over het meest gebruikte cloudplatform om samen te werken; zowel binnen de traditionele grenzen van organisaties, als ook daarbuiten. 

Voor de Gemeente Hengelo is een koppeling tussen het Onegov zaaksysteem eWaarmerk gerealiseerd. Deze koppeling is uiteraard ook inzetbaar voor alle andere klanten met het zaaksysteem Onegov. 

 

Klik hier voor de casestudy

Logo Onegov vierkant6

 


 

 

 Exxellence

Met het Exxellence ZaakSysteem wordt zaakgericht werken optimaal ondersteund. Het ZaakSysteem kan in worden gezet als totaaloplossing, is op maat te maken en kan eveneens aan worden gesloten op bestaande oplossingen van externe partijen. 

 Meerdere gemeenten waaronder Tilburg en Schiedam gaan aan de slag met ValidSign en eWaarmerk via een standaardkoppeling met het Exxellence Zaaksysteem. Deze koppeling is medio 2019 beschikbaar voor iedere gemeente die werkt met het Exxellence Zaaksysteem.

 Logo Exxellence transparant3

 


 

EnableU

Enable U maakt het koppelen en integreren van alle applicaties mogelijk op gestructureerde wijze. Dit gebeurt altijd op een veilige en beheer(s)bare manier, waardoor volledige controle over de koppelingen wordt bereikt. Ook toekomstige wijzigingen kunnen soepel kunnen worden doorgevoerd.

eWaarmerk maakt onderdeel uit de van de omgeving van EnableU. Organisaties die met hun applicaties gebruik maken van EnableU als platform, kunnen direct gebruik maken van eWaarmerk.  Snel, veilig en vertrouwd!

logo2x3