Home | Starten met eWaarmerk

Starten met eOndertekening en eWaarmerk?


We vinden het belangrijk dat u eenvoudig kennis kunt maken met eOndertekening en eWaarmerk.

We bieden u dan ook de mogelijkheid om laagdrempelig kennis en ervaring op te doen in uw organisatie.

Als u contact met ons opneemt maken we afspraken met u om samen een pilot voor te bereiden.

Proof of concept in 4 dagen


Om u laagdrempelig en voordelig kennis te laten maken met eWaarmerk en Blockchaintechnologie bieden we u een volledige eWaarmerk proof of concept aan in 4 dagen. Deze proof of concept staat ook op de Pilotstarter van de VNG en kost u slechts 6.000 Euro! Hieronder een samenvatting:

Dag 1:

Bepalen welke informatie voorzien gaat worden van eWaarmerk. eWaarmerk wordt uitgelegd en hoe per objecttype eWaarmerk het beste gebruikt kan worden. Per object wordt het proces van totstandkoming tot het verkrijgen van juridische bewijskracht in beeld gebracht.

Dag 2:

We gaan kleine hoeveelheden objecten voorzien van eWaarmerk en we voeren testen uit bij het wijzigen van objecten en het verifieĢˆren daarvan. Daarna testen we dossiers in samenhang.

Dag 3:

We starten met het testen van een grote hoeveelheid aan objecten (rond de 1.000 stuks). We inventariseren of eWaarmerk zelfstandig gebruikt blijft worden in het vervolg of dat er koppelingen gelegd moeten worden met derde systemen en wat dit betekent qua doorlooptijd voor productie.

Dag 4:

Gebruiken we voor een eventuele uitloop en presentatie(s) intern.

Een afspraak maken
of direct aan de slag?


Als u meer informatie wilt of direct aan de slag wilt met eWaarmerk in uw organisatie dan kunt u onderstaand formulier invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!